ENTREPRENÖR SKÅNE 2019

150 150 emeliewalles

Jag vet inte om jag har skrivit det här till er faktiskt, men jag fick ett samtal att jag blivit nominerad till Entreprenör Skåne och gjorde en intervju med dom i veckan. Bara det var kul, för mig är en nominering kul 🙂

Men sedan igår fick jag ett mail om att det varit rekordmånga nomineringar och det var tufft att välja bland alla kandidater som nominerats.

Men alla intervjuer var nu klara och jag var utvald som Entreprenör Skåne. En från varje region har valts ut och jag är en av dom. Så himla roligt, jag blev verkligen så glad.

Det är Region Skåne och Forza of Sweden som arrangerar detta för 6 året i rad för att lyfta entreprenörer och synliggöra det lokala näringslivet i Skånes kommuner samt representerar Skåne och våra bolag vid spännande nätverksträffar.

Jag ser farm emot ett spännande år och vi kör igång med en kick off i maj där vi som representerar Entreprenör Skåne träffas. Vilket power team, tänk en grym entreprenör från varje komun som samlas under ett och samma tak. Kan inte bli annat än bra!


Emelie Walles AB