UNIVERSAL STUDIOS

150 150 emeliewalles

PR-Besök 

Jag tänkte att det blir enklast för mig att berätta om parkerna var för sig och försöka få med allt som man bör tänka på och mina bästa tips.

Första dagen var vi på Universal Studios, en park med så mycket att uppleva. Mitt första tips är att bo på ett hotell som tillhör parkerna detta för att få tillgång till parken en timme innan de öppnar. 

Detta gjorde att vi kunde uppleva Harry Potter världen på ett sätt utan att det kryllade av människor samt var det knappt kö till attraktionen.

Nästa tips är att investera i ett Expresspass, detta för att slippa köa hela dagen. Det tar på kraft och energi att köa över en timme till de olika attraktionerna och tar lite charmen ifrån parken. Dock måste jag säga att köerna är inte som en vanlig kö utan de har tänkt på allt, varje ”kö-rum” är en upplevelse  sig så det känns inte riktigt som att man står i en kö utan man är redan en del av världen när man börjar köa. Så känner man att det blir för mycket att köpa till det så är det ändå väl värt att köa. De jobbar snabbt och effektivt.

Nu till det extremt roliga, alla attraktionerna. jag finner inga ord, det är en sådan upplevelse som fångar en på alla sätt och vis oavsett vilken ålder du är i.

Jag som varit där både med och utan barn kan säga att det är 100 gånger bättre att åka dit med barnen. För mig är det en familjedestination 🙂 

Att se deras lycka och få uppleva det tillsammans är något HELT annat!

Man får också en mer rättvis bild av destinationen, det ÄR utan tvekan det bästa jag gjort med barnen och vi har skapat minnen för livet. 

Alla attraktioner är väl genomförda, man slutar aldrig förvånas över hur man kan komma in i de olika världarna och de fångar känslor på ett sätt att du bli ett med attraktionen. 

Emelie Walles AB