HEGENS PLANER

150 150 emeliewalles

Då var det lördag och klockan är redan 15.00, jag känner fortfarande av jetlaggen vilket gör att jag sover längre än vanligt och alla i familjen har dragit på sig en förkylning som drar ner tempot en aningen.

Jag har faktiskt jobbat hela dagen (från sängen, lyx), Simon var bortrest i veckan som vanligt så jag har haft mycket tid med barnen, så mysigt! Vilket också innebär att jag ligger lite back med en del jobb.

Dexter drog till en kompis på förmiddagen och Winston har hängt hemma och varit ute en sväng och spelat fotboll med Simon & Gustav i det fina vädret. Så jag passade på att sätta mig framför datorn för att studera siffror & analysera våra strategier så de går som planerat.

Allt ser fint ut och vi går starkt framåt. Jag älskar denna fasen, den är utmanande men också så rolig.

Jag anställde även en ny projektledare i Emelie Walles AB i fredags, så kul! Så jag har förberett material till henne så hon kan köra igång och sedan blir vi ännu fler på kontoret från nästa vecka igen när vi får in två från högskolan som ska vara hos oss i några veckor.

2019 har levererat riktigt bra, jag känner mig stabilare än någonsin i mig själv. Jag vet exakt vart jag står, min kapacitet och vart jag är påväg.Emelie Walles AB