STAY STRONG

150 150 emeliewalles

Godmorgon söndag, jag tog en välförtjänt sovmorgon!

Just nu ligger jag i sängen med mitt morgonkaffe, har precis varit nere och ätit min gröt och ska nu jobba en liten stund innan jag ska iväg till gymmet och köra ett pass med min PT Elittrainers.

Att hålla sig stark både psykiskt och fysiskt gör att jag kan prestera ännu mer, det är faktiskt det som är mitt huvudfokus med min träning. Att få en snygg kropp (enligt mig, högst individuellt vad man trivs i) är bara en bonus.

Jag tränar för att hålla mig stark och för att klara av de tempot jag håller om dagarna. Om jag bara skulle ligga hemma i soffan efter jag jobbat, äta ohälsosamt etc så skulle min kropp inte orka med den enorma belastning jag ger den.

Därav beslutet att träna med Elitetrainers, jag behöver någon som vet exakt vad som krävs och någon som kan pusha mig till att hålla mig i form med både träning och mat.

Emelie Walles AB