TIME OUT

150 150 emeliewalles

Igår tog jag mig en time out för att reflektera, jag ska bli bättre på att ta pauser för att analysera läget jag är i. Det är viktigt att ta tid att se över strategier, samla sig själv och ladda hjärnan utan en massa intryck från omgivningen. Känna så att man är på rätt spår och att man har rätt fokus.

I en stressig vardag som min med en massa bollar i luften så behöver man vara tydlig med strukturen och vart man lägger fokus. Detta för att kunna skapa resultat och nå de mål man satt upp.

Sagt och gjort checkade jag in på ett hotell, ägnade eftermiddagen, kvällen och morgonen att se över mina mål och strategier. Jag gjorde en lägesrapport helt enkelt för att se så allt är på banan.

Nu är jag supertaggad och känner att fokusen är på topp!

Emelie Walles AB