NÄR DET INTE BLIR SOM PLANERAT

150 150 emeliewalles

Idag vaknade både jag och Dexter gemomförkylda, alltså ni vet när man är så förkyld att man verkligen tycker synd om sig själv,haha..

Jag skulle upp en dag tidigare till Branäs för att plåta där vi ska åka skidor i påsk innan familjen kommer, men istället fick vi sätta oss i bilen och åka upp alla redan nu så vi kan sova hela resan upp.

Simon kör oss och vi ligger och vilar i bilen och hoppas på att det går snabbt över. Simon har precis varit lika sjuk så det är inte helt oväntat att vi också blev sjuka. Vi har preppat med ingefärashots, ipren och laddat ner filmer så vi kan inte klaga på att vara sjuka här..

Sedan när vi är framme så blir det en tidig kväll för mig och Dexter så vi kan kurera oss för vår skidsemester.

Bad tajming!!!

Emelie Walles AB