VECKANS SCHEMA

150 150 emeliewalles

Måndag och veckan satte igång i en väldans fart, så jag har inte hunnit med att uppdatera här med veckans schema förens nu.

Jag är fortfarande på kontoret, har haft möten, satt igång vår påskkampanj, haft måndagsmöte med mitt team i Emelie Walles AB och sedan fixat inför de praktikanter som kommer från högskolan imorgon.

Så det var egentligen måndagen så vi fortsätter med:

Tisdag: Våra praktikanter börjar från högskolan här, avsatt hela förmiddagen för dem så de kommer igång och känner sig hemma på sin nya arbetsplats. På eftermiddagen ska jag fixa naglar och fraserna och på kvällen måste jag hinna med ett snabbt möte med ett företag jag eventuellt är intresserad att investera i.

Onsdag: Kontoret hela dagen, har mycket administrativt som ligger back sedan vi åkte skidor.

Torsdag: Möte med Vicktoria på förmiddagen som jag driver ett av mina företag med, planering inför kommande event. Sedan ska jag titta på nya skor som jag eventuellt ska beställa.

Eftermiddagen ska jag träffa min PT och köra ett pass på gymmet

Fredag: Jobba hemifrån på förmiddagen, sedan blir det kalas för vår 14 åring.

Lördag: Jag och barnen ska ta oss en tur med helikoptern över Malmö så vi hoppas på fint väder, efter det väntar en plåtning.

Söndag: Vi är inbjudna till Skånes Djurpark för att fira påsk i parken. Bäst av allt är att de börjat med pannkaksbuffe, hur gott är inte det?! Älskar pannkakor 🙂

Emelie Walles AB