MÅNGA FRÅGOR

150 150 emeliewalles

Det kommer många frågor just nu om mitt hår 🙂 Kanske bara jag som är duktigare på att ha det nere och fixa det.

För det är precis som i alla år Nathalie på Hårstudion som fixar mitt hår, var hos henne förra veckan igen precis innan vi skulle åka skidor och färgade botten som vanligt och satte om mitt löshår från Hairtalk.

Vi har verkligen hittat en blond färg jag trivs bra i nu, inte för kall och inte för varm utan precis sådär lagom enligt mig. Det där med platinablond eller åt det gråa hållet känns inte alls som mig, jag vill ha varmare toner utan att det blir gult.

Jag är också så mycket mer jag med längre hår, trivs så bra och jag känner igen mig själv i min spegelbild och på bilder. Låter kanske konstigt, men jag tyckte absolut det korta var snyggt men jag älskar långt böljande hår, det är jag och Elsa som Winston brukar säga, haha!


Emelie Walles AB