PRIVATEKONOMI

150 150 emeliewalles

I samarbete med Enklare.se

Vardagsekonomi är viktigt och något alla borde se över, att ha kontroll på sin pengar är viktigt.

Men ibland är det inte alltid lätt att ha koll på vilka räntor och lån som är bäst och att jämföra själv kan vara svårt.

Men det är viktigt att jämföra vilka olika erbjudanden som finns när man behöver låna pengar eller kanske samla sina lån. Att samla lånen betyder att du kan samla alla dina avbetalningar, kreditkortsskulder och övriga lån hos samma bank och dessutom få det ihopbakat som ett och samma lån, med bara en enda ränta istället för flera olika räntor. 

Därför är Enklare en smart tjänst som hjälper dig att jämföra banker och erbjudanden. De samarbetar med flera olika banker och långivare så de kan jämföra låneerbjudanden och hjälpa dig hitta det absolut bästa alternativet för ett framtida lån.

Tjänsten är kostnadsfri och det som görs är en kreditupplysning på dig.

Att ha en ordnad ekonomi ger ro i kroppen och det är alltid skönt att känna att man har saker under kontroll och att man vet att man har de bästa förutsättningarna när man väl behöver låna pengar till något.

Att man kan spara pengar genom att jämföra lån genom endast en kreditupplysning är bra!


Emelie Walles AB