FAVORIT RESTAURANGEN MED POJKARNA

150 150 emeliewalles

Jag är väldigt kräsen med mat och en aningen komplicerad.. Jag får erkänna det, haha!!

Men jag har sagt det tidigare och säger det igen Occo har verkligen allt som gör Emelie nöjd. Bra mat, det är fräscht, bra service och trevlig inredning.

För mig ska ett restaurang besök innefatta allt det där, jag vill gärna att det ska vara mer än bara äta mat och bli mätt. Det ska vara en trevlig stund i en miljö med de man väljer att gå ut och äta med.

Både jag och barnen älskar maten där, det är fantastiskt gott och man får så otroligt mycket mat och går aldrig där ifrån hungrig. De fyller bordet med godsaker och allt är väl tillagat och smakar underbart.

Vi måste ta en liten stund åt deras toaletter också, haha!! Både jag och Dexter känner att vi behöver en sådan här toalett hemma. Alltså jag älskar att de tänker på allt.

Inredningen är smakfull och de har tänkt på alla detaljer för att få en maximal upplevelse och känsla när man kommer.

Emelie Walles AB