HELIKOPTER MED POJKARNA

150 150 emeliewalles

I samarbete med Let´s deal

Under påskhelgen så gjorde vi något som pojkarna länge velat göra, nämligen åka helikopter. På Let´s deal kan du åka för 599kr (!!) klicka HÄR så kommer du till dealen

Let´s deal har så mycket på sin sida till bra priser som ni inte vill missa. De har allt från upplevelser till produkter, resor etc. Superbra sida när man vill komma på vad man kan göra med familjen eller perfekta presenten till någon.

En upplevelse tycker jag är fantastiskt roligt att både ge och få, minnen bygger livet och det tar du med dig för evigt.

Men de har även mycket shopping, mat & restaurang deals och mycket mer. Innan ni ska köpa något så rekommenderar jag er att kika in där då de har riktigt bra erbjudanden.

Pojkarna och jag hade en fantastisk upplevelse med helikoptern och fick se Malmö från ovan och hon som flög helikoptern flög över vårt hus och även Winstons förskola så vi kunde spana ner på den. Det var väldigt uppskattat och Winston var lyrisk att få se sin förskola från en helikopter.


Det är fantastiskt att få skapa dessa minnen med pojkarna, jag är så tacksam för alla roliga saker vi gör tillsammans. Det är minnen som gör livet <3

Emelie Walles AB