SÅLT BOLAG

150 150 emeliewalles

Dagen har gått i ett och jag har har ägnat förmiddagen till att sälja ett av mina bolag (berättar mer sen om vilket, varför etc). Så det var bankmöte etc som skulle göras, så det är en stressig eftermiddag på kontoret som väntar.

Jag har som vanligt en “to do list” som jag kör efter och håller superfokus tills jag ska hämta Winston och sedan ska jag hinna med ett pass på gymmet också idag!

Igår när jag skulle till gymmet så kom jag inte längre än till dörren när jag insåg att jag tappat mina nycklar och fick total panik och var tvungen att åka hem och leta efter dom. Som tur är så hittades nycklarna igen som hade gömt sig väl mellan sätena i bilen, så störigt. Men fick mig en rejäl cardio genom att vända upp och ner på hela huset när jag letade, haha 😉 Alltid nått!

Emelie Walles AB