100% DANMARK

150 150 emeliewalles

Det är ingen nyhet att vi i ett av min bolag Magic Steps finns i flera länder:

  • Sverige
  • Norge
  • Danmark
  • Finland
  • Tyskland
  • Österrike
  • Nederländerna
  • Storbritannien

Däremot så har vi inte gått in på marknaderna med marknadsföring och satsat, men det gör vi nu. Vi tar ett land i taget och har nu satt all fokus på Danmark. Så himla roligt att gå på riktigt in på nya marknader. Det är en sak att finnas som tillgänglig i länderna ovan men innan året är slut så ska vi ha gått starkt in på alla dessa marknader som vi haröppnat upp för försäljning i.

Det är så extremt roligt att vara i denna expansiva fasen, kan vara det roligaste med att driva bolag. Jag är en riktig arbetsmyra så när jag känner att vi är på ruta ett i ett land och vi måste sätta i en högre växel så blomstrar jag. Peppen är på topp och jag pratar min min låtsas danska här på kontoret för att komma i stämning, haha.. Vet inte om det är så uppskattat av alla.

Emelie Walles AB