VART SKA JAG BÖRJA?!

150 150 emeliewalles

Det har varit intensiva dagar sedan i torsdags sedan vi hördes sist. Det händer mycket och om jag ska vara ärlig så tar Magic Steps mycket av min tid företagsmässigt vilket gör att jag ibland hamnar back här på bloggen. Instagram är fullt uppdaterad på Instastorys så ni kan hänga med i vardagen ändå 😉

Men hur som så åkte jag till Göteborg i fredags för att delta i Wire Woman Weekend som var så inspirerande.

Göteborg är en vacker stad måste jag säga, jag hann inte gå runt i staden men bara utsikten från hotellet fick mig att må bra!

Jag bodde på Clarion Post, mysigt hotell!

Lördagen spenderade jag med att lyssna på riktigt grymma power kvinnor, wow vilken kick man får av att omge sig av dessa kvinnor.

Jag har också börjat med aktier, spännande! En ny resa för mig, jag valde att börja lite smått och har satsat i 8 olika bolag som har jämställda ledningar. Visste ni att det går bättre för bolag med jämställda ledningar så förutom att jag vill agera för kvinnor i näringslivet så tror jag att det var en bra strategisk satsning att lägga pengar i de typer av bolag.

Jag fick en blodad tand och kommer med all säkerhet att bygga ut min precis påbörjade portfölj med aktier.

Efter en inspirerande dag och extremt mycket nya kontakter i mitt nätverk med extremt coola kvinnor åkte jag hem och möttes av familjen.

Idag söndag ligger jag just nu i sängen och dricker kaffe efter att ha myst med Winston hela morgonen. Bloggar och sedan måste jag ta tag i lite jobb innan jag ska träffa min PT för ett pass på gymmet.

Det kommer fler inlägg inom kort, känner att detta blev lite väl långt så jag fortsätter med flera under dagen och imorgon 🙂

Emelie Walles AB