BOLAGET JAG HAR SÅLT ÄR..

150 150 emeliewalles

Som ni inte har missat så händer det extremt mycket just nu i mitt liv, jag har under de senaste åren fokuserat på att bygga upp bolag från att jag valde att skilja mig för ca 8 år sedan och starta om mitt liv på nytt och vissa bolag har gått bra, vissa mindre bra och vissa katastrof.

Nu har vi hamnat i ett läge som jag strävat hårt efter, Magic Steps har gjort en fantastisk resa 2019 vilket gör att den största delen av min tid går till att utveckla och drifta bolaget. Vi har dessutom nu siktet på att gå in på nya marknader som kommer ta ännu mer tid av mig och mitt team.

Detta har gjort att tiden har blivit mindre och jag har fått sätta mig ner och se över vart jag lägger min tid och energi och vilka bolag jag vill satsa på att ha en aktiv roll i. Jag kommer fortsätta att investera i bolag som är spännande och som jag tror på, men tiden att jobba aktivt finns inte längre utan all min tid går åt Magic Steps och Emelie Walles AB, samt vårt PR & produktions bolag Brandlabs som producerar allt content och material till Emelie Walles AB & Magic Steps.

Detta har lett till att jag nu sålt Loppis med Lyx till min kollega Vicktoria som nu kommer köra detta väldigt lyckade koncept vidare. Jag är otroligt stolt över vår resa som utvecklats från en liten idé, till idag vara ett stort koncept på Slagthuset. Men trotts att bolaget går bra och vi har otroligt roligt tillsammans så väljer jag att sälja min del och satsa den tid jag lägger där på Magic Steps som är det bolag jag kommer jobba med i framtiden och de bolag som jag brinner för.

Jag är övertygad om att Vicktoria kommer lyckas köra detta vidare och fortsätta slå rekord gång på gång som vi gjort de senaste gångerna. Missa inte nästa gång som är den 26 maj.

Jag känner mig väldigt tillfreds med mitt beslut och kan nu fokusera ännu hårdare på att nå mina mål i de bolag som jag ser mig själv jobba aktivt med i framtiden.


Emelie Walles AB