Inreda kontoret

150 150 emeliewalles

I samarbete med AZ Design

Som om jag inte har nog med att inreda hemma i vår lägenhet så har jag ju även ett kontor som jag ansvarar för som ska inredas.

Inredning är galet kul, det gör så mycket att ha en bra miljö kring sig både när man jobbar och hemma.

För mig är det viktigt att man trivs på sin arbetsplats och där tycker jag möbler spelar stor roll. Både ur praktisk synpunkt men också ur känslan man får när man kommer in någonstans.

Man vill att det ska kännas bra varje morgon man kommer till sitt kontor. AZ Design har möbler för offentligmiljö och har ett brett utbud av allt från möbler till restaurang till kontorsmöbler.

Jag hittade en massa fint jag vill uppdatera vårt kontor med. men det får vänta då vi ska flytta till nya lokaler efter sommaren och då får jag se vad vi är i behov av. Något jag jag kommer satsa på oavsett vad är höj och sänkbara skrivbord då jag känner att jag hade behövt stå upp en del av dagen. Jag har inte känt av det innan då vi har ganska bra stolar, men nu saknar jag möjligheten. De hade också väldigt fina konferensmöbler, hittade ett snyggt bord med stolar till som kommer vara ett måste till nästa kontor. Det vi har idag får det bara plats 6 stycken vid och det börjar bli litet om alla är på plats samtidigt.

Nu har de även öppnat sin norska webbutik, så kul 🙂

Det ska verkligen bli så kul att få inreda ett nytt kontor igen, trotts att vi precis nästan flyttat in i detta. Det kommer ju bli mist dubbet så stort så det kommer bli en del jobb. Vi ska bara hitta rätt lokal och få en känsla för kontoret/lagret. Vi har sommaren på oss att hitta rätt, sedan är det dags för flytt!

Emelie Walles AB