Att hyra bil -10 bästa tipsen

150 150 emeliewalles

I samarbete med Hyrbilsguiden.se

Nu börjar sommaren och semestern närman sig, underbart! Hoppas bara att vädret kan hålla sig lite bättre än vad sommaren levererat än så länge.

Jag tänkte jag skulle dela med mig av mina bästa tips när man ska hyra bil, det är ett smidigt sätt att ta sig fram på och som ni vet har vi gjort det flera gånger.

Vi brukar ha ett äventyr om året där vi bara har bestämt första destinationen och sedan ser vi vart vi tar vägen. Så galet kul 🙂 Vi hyrde även bil sist vi var i Orlando och drog till Miami och när vi var i Dubai hyrde vi bil och körde vidare till Abu Dhabi. Vi har väldigt svårt för att sitta stilla, men det har ni märkt ni som hängt med länge, haha!

Men livet är till för att levas och världen är till för att upptäckas. Finns så mycket roligt att se och uppleva.

Hyrbilguiden.se är en jämförelsesajt för hyrbilar som är en av de ledande hemsidorna i Sverige för vägledning och bokning av hyrbilar. De erbjuder bokningar på över 22 000 destinationer, i 170 länder. Så himla grymt när man ska iväg att boka bil genom Hyrbilsguiden.

Ibland kan det vara lite meckigt att få ihop en bra deal när man ska hyra bil och då är det skönt med en sajt som kan jämföra till en så man får det bästa.

Jag tänkte nämna de viktigaste punkterna här nedan som man ska tänka på när man hyr bil på bilden som jag lägger under kan ni se mer detaljerat vad man ska tänka på.

  1. Tänk på självrisken
  2. Håll koll på bensinregler
  3. Hyr rätt bil
  4. Mängdrabatt
  5. Boka tidigt
  6. Tilllägg
  7. Villkor och tillstånd
  8. Nyhetsbrev
  9. Sociala medier
  10. använd jämförelsesajter

Man kan tjäna mycket på att planera sin resa i god tid och jämföra priser innan så man inte står på hotellet och enbart får vända sig till receptionen som oftast har den servicen att tillgodose. Dock har man inte fler alternativ en de som erbjuds där på plats så att använda sig av hyrbilguiden kan höja semester känslan och man kan få ut det mesta av hela sin resa.

Hur har ni tänkt på att resa i sommar? Jag blir alltid nyfiken på vad alla gör under sommaren, man ser en massa fina bilder på Instagram och andra sociala medier men man vill ju gärna veta allt, haha! Hur ni tog er dit, hur ni tänkte när ni planerade och allt som är bar och dåligt med destinationen.

Oftast är ju inte allt bra dit man åker, det kan vara nån restaurang man kanske inte alls kan rekommendera som man gärna slipper att själv besöka när man är där eller om det är nån riktig turistfälla man gärna ska undvika. Man vill gärna veta allt när man åker, bra restauranger och gå på så lite nitar som möjligt 😉

Vi som gärna hyr bil när vi är iväg hinner ju komma runt väldigt mycket och då både ser och upplever man en hel del. Ibland hittar man riktiga guldkorn och iland tänker man varnar vi hamnat!! Jag kolar gärna Instagram när vi ska till olika destinationer för att se hur det ser ut, men man skulle behöva lite mer text till bilderna så man kan få all info kring destinationen eller stället man ska besöka.

Emelie Walles AB