Har jag slutat blogga? -Privata utmaningar & en landning

150 150 emeliewalles

Det har varit en del frågor kring bloggen, har jag slutat blogga eller vad händer?

Jag har inte slutat blogga, men jag har gjort ett val under sommaren inte känna press att blogga. Det tar tid att blogga, säkert mer än vad man kan tro och just nu så försöker jag att ta en sommar där jag ska landa i allt. Magic Steps gjorde en raketresa under våren och det tog mycket energi och mycket av mig och privat så har det hänt mycket som tagit min energi (jag kommer berätta för er när jag känner mig redo).

Så under sommaren håller jag fokus på min Instagram och mina Instastorys, där är jag aktiv varje dag och man kan följa med under dagarna. Jag har inte slutat blogga, bara tagit semester. Jag kan inte ta semester helt, men detta året fick jag välja att ta semester från något för att faktiskt lägga fokus på mig själv. Jag har jobbat extremt mycket under de senaste åren och jag måste acceptera att jag ibland också behöver vara “ledig”.

Ledig för mig är att under sommaren är extremt lugnt i min kalender då alla andra har semester så mina dagar är flexibla och inte så tids styrda. Men jag ska fortfarande drifta alla mina bolag och se till att hålla de flytande.

Så för er som undrat, bloggen är på en mini semester och det kommer dyka upp inlägg då och då men inte varje dag som det gör under resten av året.

Hoppas ni njuter av er sommar, det försöker jag göra. För första gången på flera år är jag hemma i Sverige och försöker landa i mig själv och mitt liv.

Emelie Walles AB