SOMMARENS VANOR

150 150 emeliewalles

Lördagmorgon, barnen sover och jag är vaken som vanligt. Har haft som vana hela sommaren att gå upp extra tidigt och jobba innan alla vaknar.

För mig är det skönt att ha avverkat 3 timmars jobb innan de vaknar, stressnivån blir lite mindre under dagen och jag kan vara mer närvarande och faktiskt ha sommarlov med barnen.

Så här ligger jag med datorn i knät i sängen, precis ätit min proteingröt och druckit min BCAA.

Känner att det snart börjar närma sig verkligheten igen, vilket jag tycker är skönt. Folks semester pausar mycket i mina företag och jag är så redo för en fartfylld vardag igen.

Jag har varit hemma i Sverige sedan april och börjar känna att mitt lugna 2019 har gjort sitt och jag är redo för att återgå till min vardag. Tänk att jag detta året bara varit i Marocko och USA, känner mig stolt över att jag lyssnat på min kropp och satsat min energi på Magic Steps. Förra årets 28 destinationer tog en hel del av min energi..

Jag har sagt att jag ska vara hemma nästan hela 2019 men vi får se om jag klarar det, haha!!

Väntar på ett viktigt beslut, efter det så är jag 110% redo för att köra igång och fortsätta 2019 i samma grymma fart som det började. Jag genuint älskar mitt liv och är så tillfreds med min livsfilosofi. Man lever bara en gång och som ni vet så gör jag det till fullo 🙂

Livet är vad man gör det till och precis som jag säger på mina föreläsningar så finns det bara en som bestämmer hur du ska må och vad som händer i ditt liv, det är DU som styr över ditt liv ingen annan. Lyckan ligger i dina egna händer, låt aldrig någon annan ansvara för den. Va fri, känn dig levande och välj de personer du har i din närhet för att du vill ha dom där, inte för att du behöver dom.

Emelie Walles AB