MARKEN UNDER FÖRSVINNER

150 150 emeliewalles

Jag skriver suddar ut, skriver och suddar ut. När jag behöver er som mest så vet jag inte hur jag ska formulera mig. Jag står inför förändringar och tids nog så slipper jag skriva, sudda ut och skriva igen. Om ett tag hittar jag nog de rätta orden att skriva för att ni ska förstå & för att ni ska känna det jag känner.

Känns som ett meningslöst inlägg, men ändå så viktigt. Jag känner att jag måste få kunna säga a utan att säga b, jag måste lätta på allt som bubblar inombords.

Jag måste få sätta ord på känslan av att marken under försvinner, för att sedan hitta fotfästet igen, hur berg blir till dalar, hur svaghet och styrka ständigt brottas med varandra.

Vissa stunder känns det som tunga regndroppar faller mot marken, det är tunga mörka steg som sedan möter hoppet och ljuset. Jag måste lära mig stanna upp och våga känna. Det är okej att känna, det är okej att sträcka ut en hand, men jag är inte där.. än.

Jag är inte ensam i det jag går igenom, det finns många som delar min vardag just nu. Det finns många som torkar sina tårar sätter på ett leende och kämpar, för det är just det som krävs just nu. Det är inte nu jag ska lägga mig ner, det är nu jag ska kämpa hårdare än innan.

Jag är i näringslivet alltid den som är strak, jag är orädd, har lätt för att fatta tuffa beslut snabbt och agerar alltid i lägen när ingen annan gör det. Jag går orädd in i möten trots att jag vet att jag som kvinna inte alltid har det lätt i styrelserum med “gubbar i kostym”. Men trots att jag är en hård affärskvinna som alltid haft en ledarroll är jag sårbar. Sårbar i situationer som inte går att lösa med konkreta handlingsplaner med beräknade utfall. Jag är sårbar i situationer som är personliga och privata, jag vill visa att trots jag kan agera starkt så finns en privat sida som just nu är utmanande.

Jag hoppas att ni kommer finnas där, vi har en tuff tid som vi ska ta oss igenom. Det kommer inte bli en massa mörka tunga inlägg, men jag ber er att ha överseende och om det är någongång ni ska ge mig en push så är det nu..


1 comment
  • Du är den starkaste kvinna som inspirerat många kvinnor genom åren med din styrka och passion som står bakom dig i detta ❤️ Du är stark och du kan inte alltid ta alla andras strid, ta tid att andas och kämpa dig igenom det som händer för din egna skull.

Leave a Reply

Emelie Walles AB