NYA TAG -NU KÖR VI!

150 150 emeliewalles

Äntligen är jag tillbaka på kontoret till 100% igen, semestrarna är slut och jag är back in business 🙂

Känns riktigt bra, jag mår bra av att jobba och vi har en spännande höst på alla sätt och vis. Det kommer ske en del positiva förändringar i mina bolag och det kommer även tillkomma nya projekt 🙂 Hur spännande är inte det?!

Jag är superpepp när det kommer till allt vi har framför oss!

Idag har det varit mycket administrativt, men jag har fått gjort riktigt mycket, min “to do list” är halvvägs och många saker som har hängt över mig är gjorda. Så skönt att få undan en massa jag skjutit på..

Jag känner att mitt fokus har kommit tillbaka trotts en hel del utmaningar som kommer följa mig parallellt under hösten. Men ingen medvind utan motvind så det är bara att ta sig igenom och göra det bästa av allt.


Emelie Walles AB