BÖRJAT MITT NYA LIV

150 150 emeliewalles

Eftermiddag på kontoret och jag känner hur energin är tillbaka, vilken vecka det har varit 🙂

Det är en riktigt skön känsla när man har fått mycket gjort. Planen för hösten sitter, lite smådetaljer kvar som ska tas på vår konferens på YSB nästa vecka, samt ett styrelsemöte i veckan sedan är vi redo. Jag verkligen älskar att få vara tillbaka och jobba. Det är lite som min medicin att få driva mina bolag. Vi har har haft en riktigt bra sommar med Magic Steps och vi kommer ta ännu en stor satsning i höst. Så spännande, jag får nypa mig i armen.

Känns lite som en lättnad har kommit över mig, sommaren var kantrad av mycket tuffa beslut och många förändringar.. Men jag har satt fokus, så smått börjat mitt “nya liv” och känner att det kommer bli bra. Allt kommer ordna sig och jag har landat i situationen. Det kommer bli utmanande, men jag känner att jag är stark och med rätt inställning så kommer jag klara detta. Jag har fantastiska vänner runt om mig som verkligen visat att de finns där när det väl gäller och det känns otroligt skönt. Jag är evigt tacksam för det.

Jag har faktiskt tänkt en del på det, det är väldigt värdefullt att ha så nära vänner som jag har, jag har aldrig tagit det för givet.. Men jag har någonstans trott att “alla” har iallafall några vänner i sitt liv som finns där som mina närmsta gör, men det verkar vara unikt. Det gör ont i mig att det finns många som inte får dela den underbara och lojala vänskap som jag har med mina närmsta. Jag är även tacksam för de vänner som visat sig vara närmre än vad jag trott i allt detta som har hänt, så ja, i allt negativt kommer något positivt 🙂

Emelie Walles AB