HÖSTENS PLANER

150 150 emeliewalles

Vilken dag, den har varit sjukt effektiv. Jag vet att jag sagt det nu i flera inlägg men jag har hittat ett bra arbets-flow igen. För en arbetsnarkoman som mig så älskar jag när det börjar röra på sig igen efter sommarens ledigheter och jag känner att alla börjar vakna till liv igen.

Just nu sitter jag och jobbar, bokar bla. mitt flyg till Marbella i november, den resan kommer vara så givande på alla sätt och vis. Jag längtar redan, det kommer bli nästan 14 dagar där.

Men innan dess har jag lite små resor inplanerade och jag känner att jag måste börja röra mig runt i världen igen för att finna inspiration till min kreativitet.

Imorgon väntar YSB, välbehövligt även fast det är jobb, jag har en plåtning när vi kommer dit sedan sitter vi i planeringsmöte innan det är dags för 3 rätters middag och spa. Vi ska bo i min vanliga svit som jag alltid bor i när jag är där, jag känner mig nästan hemma där, haha 😉

Sedan tror jag att Sthlm väntar nästa vecka också om jag inte minns helt fel och jag är sugen på att tacka ja till ett besök i Portugal nu i höst också och inte prata om Paris, som jag saknat Paris tror inte jag varit där i år, det är deppen!

Vi får se vad jag hinner med, ska ju driva mina bolag också och ta hand om mina fina barn. Funderar på att skämma bort dom med en resa till USA till jul, vi får se om det går ihop i schemat.


Emelie Walles AB