NY VECKA

150 150 emeliewalles

Tillbaka på kontoret efter en härlig helg, jag har hängt med kidsen och haft kvalitetstid och tankat energi för veckan.

Veckan är så fullbokad, jag är verkligen tillbaka i gamla vanor igen, det är fullt ös! Jag får sådan extrem energi av att ha mycket att göra, jag är helt tvärt om mot andra känns det som, haha!! När jag har lite att göra blir jag trött och stressad och när mitt schema är fullt så blir jag lugn och energirik.

Jag har en ny kollega på kontoret också, så kul.. När allt är 100% klart kommer jag berätta för er vilket roligt steg vi tagit i ett av mina bolag. Känns verklige så kul 🙂

Nu har jag nån timme kvar på kontoret sedan ska jag och Annso till Dollar Store, alltså jag ÄLSKAR den affären, går alltid loss som en galning där. Sedan ska vi till gymmet och träna!

Hitta föresten denna artikeln i helgen om mig, den får bli er måndagsläsning 😉 Ni kan läsa hela artikeln HÄR

Emelie Walles AB