TACK FÖR DESSA ÅREN SIMON

150 150 emeliewalles

Jag skriver, suddar ut, skriver…

Det tar emot att skriva detta inlägg, men jag vet att det är bättre att få det gjort. Jag får så många frågor och jag har hört att det frågas om oss på “skvaller sidor” och jag vill inte att det skvallras om oss. Det är det sista jag vill.

Jag vill av respekt till våra barn att det inte ska spekuleras, vi har gjort ett gemensamt beslut att sätta ett stopp för oss, ett stopp för Emelie och Simon. Vi har nu valt att gå vars en väg i livet och det är såklart med tunga steg jag börjar denna nya resa. Även om beslut var gemensamt så gör det ont, ont rakt in i själen att splittra en familj.

Vi har gått igenom mycket tillsammans. Vi har haft många underbara år tillsammans, vi har fått underbara barn, skrattat, gråtit, upptäckt världen och Simon har hängt med på mina galna upptåg och vi har verkligen levt livet till fullo.

Vi har så mycket minnen, så mycket minnen som vi kommer kunna glädjas åt resten av våra liv, många av våra minnen har vi delat med er och finns dokumenterade här och jag kommer välja att ha kvar dom för att minnas vårt gemensamma liv tillsammans, min första riktiga familj, min första trygga punkt i livet.

Det är med tårar jag skriver detta inlägg, men detta är till det bästa för oss båda. Vi är redo för att gå vidare, vi är redo att ge livet ett nytt kapitel.

Jag vill tacka Simon för våra år tillsammans, jag vill tacka för alla gånger du skrattat med mig, alla gånger du torkat mina tårar, alla långa nätter du legat och filosoferat om livets utmaningar och alla gånger du lyssnat på mina galna teorier om djur mitt i natten, haha 😉

Jag vill tacka för alla gånger du gett mig mitt morgonkaffe, alla gånger du köpt cola zero och nässpray till mig mitt natten. Jag vill också tacka för alla gånger du visat hur mycket du älskar mig trots att jag tycker det är det mest läskigaste i världen att våga älska någon och släppa in någon på livet, men du gav dig inte och tog dig igenom alla murar och rakt in i mitt hjärta.

Jag vill tacka dig för alla gånger du har stått kvar vid min sida när jag gjort kaos på olika ställen med både skrattanfall och nära döden upplevelser i skidbackar när alla människor stannat upp och kollat vad det är som händer, haha! Jag är en minst sagt färgstark karaktär som gett dig utmaningar och jag har fått den stora ära att se dig växa som person under dessa åren.

Jag kommer alltid att vara dig evigt tacksam för dessa åren, tack för allt.

4 comments
 • Hej Emelie
  Beklagar att ni gått skilda vägar. Men ibland måste man.
  Jag och min man är i samma situation. Vi har varit tillsammans i 19 år och gifta i 3 år. Men jag bestämde att vi skulle gå skilda vägar då vårt förhållande inte fungerade. Men det värsta med honom är att han inte accepterar detta. Han kommer att göra livet jobbigt för mig. Men det fixar jag.
  Önskar dig all lycka till i framtiden och skickar massor av styrkekramar.

  Kramar Louise.

 • Hej Emelie!

  Du känner mig inte så mycket, vi har bara träffats en gång men jag är din vän. Jag blir ledsen för din skull och barnens men allra mest för Simon som inte förstår. Han är Drömmannen för dig, då kan man aldrig överge eller svika, så är det bara.

  Jag hoppas nu på ett mirakel som slår ner i ert liv och förändrar allt till något annat och precis så som ni vill ha det.
  Jag hoppas på en Ängel som bara står där på er tröskel precis i tid!

  Var rädda om er allihop!

  Kramar
  Ulli

Leave a Reply

Emelie Walles AB