TACK FÖR ALLT ERT STÖD

150 150 emeliewalles

Jag vill först och främst idag tacka för allt fantastiskt stöd jag fått sedna jag gick ut med att jag och Simon har valt att gå skilda vägar.

Tack för hundratals meddelanden, jag blir otroligt rörd över hur fantastiskt fina ni är och ert stöd betyder mycket för mig.

Vi har ju valt att separera för ett tag sedan och hunnit bearbeta vår separation, så våra närmsta har ju vetat detta. Men efter igår har jag insett hur starkt nätverk jag har, hur fantastiskt många fina människor jag har i min närhet. jag kunde aldrig ana, jag är så tacksam.

Jag försöker alltid vara den som stöttar peppar och driver människor till sina drömmar, men igår fick jag känna hur alla år av det jag gjort kom tillbaka gånger hundra. WOW, tack från djupet av mitt hjärta!

Jag blev även kontaktad av en tidning som jag valde att göra ett publikt uttalande i utöver det jag gjorde i bloggen som ni kan läsa HÄR.

3 comments
  • Din man finns redan på tinder, trevlig man det där 😉 Har ni ens hunnit flytta ifrån varandra?

    • Va?! Är det sant! Fy fan, hatar killar som beter sig så, blä! Trodde inte det om Simon, han kan ju ha lite mer respekt kan man tycka

      • Sånt äckel, Emelie hoppas du mår bra ❤️ Han kunde faktiskt ha väntat tills ni iallafall flyttat i sär tycker jag. Tinder av alla ställen, fy!

Leave a Reply

Emelie Walles AB