INVESTERAR I NYTT BOLAG

150 150 emeliewalles

Som ni inte missat så har jag fått en stor passion för träning och hälsa som vuxit fram starkare och starkare sedan mars detta året där jag bestämde mig för att göra en större förändring i mitt liv.

För mig har denna livsstilsförändring påverkat mig så mycket både psykiskt och fysiks att jag nu valt att investera i Eite Trainers som drivs av Micke.

Ni hittar vår hemsida HÄR

Micke är en fantastiskt inspirerande & kvalificerad person som har det rätta drivet och tänket och det kändes väldigt naturligt för mig att gå in tillsammans med honom i detta.

För mig är det viktigt när jag väljer att investera i projekt att personerna har det rätta drivet och de rätta värderingarna. Med Mickes erfarenhet av företagande, träning och hälsa och mina erfarenheter av både företagande, tuffa graviditeter som påverkat min kropp kraftigt och min psykiska ohälsa och extremt pressade dagliga scheman där träning räddat mitt liv så kommer vi att kunna ta träning och hälsa till en ny nivå.

Jag är så glad att snart få presentera alla träningsprogram och alla kostscheman som vi jobbat hårt på under flera månader till er. Bäst av allt är att vi haft samma idealbild om hur vi vill att det ska läggas upp.

Det ska vara enkelt, tydligt och framförallt en prislapp som ska göra att det ska vara enkelt att må bra. Ett fullt träningsprogram kommer ligga på 350kr och ett kostschema kommer ligga på 299kr.

För mig har det varit viktigt att så många som möjligt ska få känna den otroliga kick jag har fått av att träna och äta rätt!

Jag är evigt tacksam för att jag investerat i min egna kropp, det är den som gör mig till en bra mamma & bra företagare. Kroppen är ovärderlig och jag utnyttjade min kropp och satte den åt sidan och bara körde på med karriär, barn och resande tills det tog stopp.

Så med glädje är jag nu en del av Elite Trainers som är ett företag som jag har ett extremt förtroende för.

1 comment
 • ulrica ask morling 30 augusti, 2019 at 11:43

  Otroligt roligt! Grattis!

  Jag kommer att köpa träningsprogrammet av er framöver!
  Är fast beslutsam att köra igång träning igen men jag har en deadline på ett av mina företagsprojekt nu så jag jobbar 11-12 timmar om dagen
  just nu men snart blir det ändring och då ska jag köra!!!

  Kram från inredaren på Gran Canaria som kör inredningskurser online!

Leave a Reply

Emelie Walles AB