UPPDATERING & KVÄLLSOSTEN/EXPRESSEN IDAG

150 150 emeliewalles

Finaste ni, livet rullar på snabbt för mig just nu, mycket händer och jag har landat i allt som har skett runt om.

Jag känner sakta men säkert att saker med skilsmässan landar och jag börjar får ruiner i mitt “nya” liv.

Det har inte varit lätt och extra utmanande för min hälsa att genomgå allt detta och samtidigt driva vidare all jag gör. Att ständigt hålla styrkan uppe och helt plötsligt vara själv i allt har varit omtumlande. Jag har under allt detta försökt att inte sätta livet på paus, jag har investerat i nya bolag, engagerat mig i mina hjärtefrågor, gjort bolagsändringar som ni kommer se längre fram och mitt i allt detta så ska jag stå stark och hålla fokus och någonstans har jag lyckats med det tillsammans med mitt starka team runt om mig.

Så tacksam för de sm finns för mig och stöttar upp, vad vore jag utan er <3

Igår släptes en artikel på Kvällsposten/Expressen där jag pratar om psyisk ohälsa som känns högst aktuellt för mig speciellt nu i denna tid i livet jag går igenom.

Ni kan läsa den här: https://www.expressen.se/kvallsposten/stjarnbloggarens-morka-sida-vi-maste-sluta-skammas/

Emelie Walles AB