VECKAN & HELGENSPLANER

150 150 emeliewalles

Fredag, veckan har gått så snabbt… Jag har haft en fullbokad vecka med jobb, intervjuer, möten, gala och en massa annat. Så det känns skönt med en helg som ska avslutas med restaurangbesök ikväll, konsert med kungaparet på operan samt ska jag unna mig en en svit i helgen här i Malmö på Mj´s bara för att slappna av och inte känna att jag ska fixa en massa hemma. Jag har så svårt för att bara ta det lugnt om jag är hemma.

Galan igår gick bra, det känns otroligt viktigt för mig att prata om psykisk ohälsa och om organisationen Maskrosbarn som jag är ambassadör för. Det blev en lång kväll så känner att energin inte är på topp idag på kontoret men hoppas att ett ar koppar kaffe till kan rätta till det så jag är vaken ikväll. Ska testa en ny restaurang i Malmö som såg supermysig ut så ser verkligen fram emot det!

Emelie Walles AB