HUR JAG SER PÅ KÄRLEK NU..

150 150 emeliewalles

Veckan har gått snabbt, känns som att dagarna bara springer iväg för mig.. Det är så mycket som händer på alla plan att det är svårt att hitta tiden att sätta sig ner och skriva ett blogginlägg. Jag gillar inte att bara skriva ihop något bara för sakens skull utan jag vill fortfarande att bloggen ska var äkta, genuin och bestå av tankar och ord från hjärtat.

Jag hade en frågestund på Instagram i veckan och det handlade mycket om kärlek, dejting och min framtid. Jag förstår att många är nyfikna och bryr sig, det är en stor livsförändring som ni är med på och ni har följt min familj i många år.

Jag känner att jag fortfarande tror på kärleken, jag har varken blivit bitter eller hopplös av vår separation. Istället så försöker jag ta till mig vad som gick fel, vilka egenskaper jag faktiskt behöver hos en respektive och jag vet vilken typ av relation jag vill bygga i framtiden..

För mig är det viktigt att se mig, inte mitt yttre, inte mina prestationer, inte det liv jag lever, jag vill bara vara jag, Emelie och därifrån bygga något starkt tillsammans. Det är inte svårt att bli kär när allt är bra och man kan “leva livet” men när verkligheten slår en vill jag att vi ska stå starka och känna att relationen är byggd på kärlek, respekt och tillit, inget annat. Pengar och lyxiga resor kan inte reparera en relation, det kan bedöva, men verkligheten slår alltid tillbaka i slutändan.

Dagens samhälle är ytligt, jag själv, ironiskt nog är med och bidrar till denna ytlighet som ibland kan ge en fel bild av det verkliga livet. Det känns som att allt ska vara så perfekt, polerat och uppstyrt.. Personligen i min vardag gillar jag det råa, äkta och genuina. Jag vill inte leva i en perfekt värld utan utmaningar. Det jag tar med mig mest av är att inte alltid försöka skapa en “perfekta bilden” av en stereotypisk familj, där man minst anar det tror jag att kärleken kommer dyka upp i framtiden.

Jag är uppvuxen med att status, titlar, rätt adress och “rätt typ av människa” är det man ska sträva efter, det är så man mätt lycka och framgång och efter att ha sett och upplevt vad som skett bakom stängda dörrar så vet jag att det är inte så jag vill leva och att allt det där bygger inte lycka i livet.

Det enda jag vill är att ge mina barn massor med kärlek, bygga en relation som är genuin och äkta, fortsätta bygga mina bolag och ta plats i näringslivet som en stark kvinna för att visa vägen att det går att få barn, göra karriär, skilja sig, hitta kärleken igen och leva med en psykisk ohälsa.

Inget är omöjligt, så länge valen kommer från hjärtat och att du lever ditt liv med passion för det du gör.


Emelie Walles AB