OLYCKA!!

150 150 emeliewalles

Veckan startade i snabb fart som vanligt, det är såååå mycket som händer nu så det är svårt att få med allt.

Men jag känner mig glad och positiv!

Igår lyckades jag dock tappa en glasbruk rakt på min tå som skars upp ordentligt så jag typ dog av smärta.. Alltså vad det kan blöda från en tå, det såg riktigt äckligt ut… Så nu hoppar jag omkring som en halt get, haha!

Annars då? Jag ska gästa en podd idag -Hur kan vi? Det ska bli kul, vet inte riktigt vad jag kan förvänta mig då jag faktiskt inte vet vad vi ska prata om men det blir säkert super då han som driver podden Navid är en riktigt grym människa.

Jag tänkte även att jag skulle hinna med att börja rensa hemma bland alla mina kläder inför flytten och tänkte använda mg av Selply. Så ni får hålla utkik där snart så kommer det fyllas på massor i min butik.

Emelie Walles AB