HARD WORKING MOM

150 150 emeliewalles

Som veckorna bara springer iväg, mitt i livet så försöker jag bolla med alla mina projekt och ibland känns det som att hela livet ska falla i tusen bitar och ibland känner jag peppen inom mig som gör att jag kämpar vidare.

Men jag skulle ljuga för er om jag sa att allt känns lätt just nu, det går väldigt bra för mig så egentligen har jag inget att klaga på men det är livsförändringar och omstruktureringar som gör att mina rutiner ch min trygga vardag ruckas och jag är en riktig trygghetsjunkie.

Veckan har iallafall bjudit på allt från event, möten, intervjuer med tidningar och en massa kontorsjobb. Lite från veckans tidningar som publiceras

Jag har också mitt i allt detta börjat packa inför flytten som är nära nu.

Känner att det mesta faller på plats med den biten och det kommer bli så fint. Lovar att dela med mig av massor med bilder när det är klart.

Veckan som kommer nu är intensiv, jag har så mycket att göra innan jag åker till Marbella på lördag och är borta 2 veckor så det är mycket som ska på plats.

Här kommer lite bilder från eventet jag bar på hos Beyond Us i Malmö i torsdags, det var så kul och deras koncept är super och kanske något jag kommer titta på i framtiden för Magic Steps.

Jag har ju lyckats tatuera mig igen 🙂 På eventet kunde man tatuera sig,Salong Betong var på plats och tatuerade in Free Spirit på min arm som jag kände var väldigt jag. Alla mina tatueringar (mest texter) har en stor betydelse för mig. Jag skulle inte bara tatuera mig med något som jag tycker är fint, för mig personligen är det viktigt att det har en mening.

Emelie Walles AB