ETT BRA ALTERNATIV

150 150 emeliewalles

I samarbete med Glacial bottle

Det här är min nya favorit som följer med mig överallt, den håller både värme och kyla och är dessutom supersnygg! Ni hittar den genom att klicka HÄR

Utöver det så är det miljövänligt!

I juni 2018 tecknade GLACIAL ett prestigefyllt partnerskapsavtal med WWF. Plastproblemet är ett problem som blir allt mer påtagligt globalt. En lösning på problemet är att byta från engångsmaterial till mer hållbart. GLACIAL tillverkar en av de mest hållbara flaskorna på marknaden inom denna sektor och vill stödja WWF: s arbete för att bekämpa problemet och samtidigt hjälpa till att rädda haven genom insamlingskampanjer.

Avtalet mellan WWF och GLACIAL är ett kombinerat partnerskaps- och licensavtal, vilket innebär att GLACIAL donerar 1 euro per flaska till WWF till förmån för världens hav där stora mängder plastavfall hamnar.

Både GLACIAL och WWF arbetar för en förändring av beteende som kommer att gynna miljön och vi kommer att ge marknaden ett hållbart alternativ till plastflaskor, samtidigt som WWF: s otroligt viktiga arbete stöds.

Läs mer på www.wwf.se

Emelie Walles AB