Vem är som ni?

150 150 emeliewalles

Först och främst så vill jag tacka för ert tålamod, för er förståelse och för all er kärlek i en tid som varit utmanade men samtidigt så underbar.

Nu har vi som familj landat igen och har både ny bostad och för er som följer mig på Instagram som jag fortsatt under denna perioden att uppdaterat har väl inte missat att jag har en ny kärlek i livet.

Nu när allt är på plats, allt är offentligt och alla landat i sina nya roller möjliggör detta att jag också kan vara tillbaka 100% på alla mina kanaler. Jag gillar inte att behöva säga a och inte b till er och det har varit svårt att balansera privatlivet offentligt tills jag känt att alla landat i det nya.

Tack till er ännu en gång att ni ändå följt med trots mindre uppdateringar än någonsin på bloggen och youtube. 2020 kör vi såg et ryker igen, jag har längtat så efter er <3

Emelie Walles AB