JAG GÖR DET IGEN

150 150 emeliewalles

Börjar få ett riktigt bra flow med min youtube kanal, jag filmade två dagar i rad, hur kul?!

Responsen gör mig ännu mer peppad, blir så glad över all pepp jag fick 🙂

Veckan är i full gång och jag är en aningen för stressad just nu, hoppas det lugnar ner sig lite snart, men det brukar vara så i början av året att allt man planerat ska sättas igång och min hjärna går på högvarv konstant.

Just nu händer det mycket med Magic Steps, jag sitter framför datorn så mycket att jag får ont i huvudet, haha! Men det blir riktigt bra och jag lär mig så mycket nytt om optimering av hemsidor vilket är vårt huvudfokus Q1.

Nog pratat om jobb, jag har barnen denna veckan, min stora räddning, som jag njuter <3 Finns inget bättre!

Här kommer föresten den nya vloggen, hoppas ni gillar den, Simon gästspelar även i den 🙂

1 comment
  • Vad bra att ni kan vara vänner. Kollade klippet igår. Viktigt för barnen att man håller sams efter skilsmässan.
    Tyvärr vill inte min man vara vän med mig den dagen vi går skilda vägar(inom snar framtid) utan kommer ställa till ett helvete för mig. Så jäkla onödigt. Han kommer med en massa skitsnack att jag inte kommer klara mig själv osv.
    Han är så omogen min man.
    Men vad ska man göra.

    Ha en jättefin dag.

Leave a Reply

Emelie Walles AB