JAG ÄR GRAVID

150 150 emeliewalles

Mycket har hänt och livet har verkligen tagit fart igen!

Vi har köpt hus och flyttar om en månad (!!) självklart får ni hänga med på Instagram där jag uppdatera fleeeera gånger dagligen. Det är min främsta kanal just nu, så kul att få ta med er i nuet och filma små korta snuttar.

Störst av allt är att vi väntar en liten bebis i början av november, såååå kul. Vi är så glada och tacksamma. Pojkarna är så glada för ett syskon.

Vi har redan tagit reda på könet men väljer att berätta det lite längre fram 🙂 På Instagram har jag haft flera frågestunder då mycket frågor dykt upp och det är verkligen kul att kunna kommunicera mer er direkt. Jag älskar Instagram.

Men det är en del av er som fortfarande gillar bloggen bäst så jag ska bli duktigare på att uppdatera här. Jag har mått så fruktansvärt illa och knappt orkat med något dessa veckor. Men nu är jag på fötter igen och har min första dag på mitt kontor igen, skönt att vara tillbaka 🙂

1 comment
  • Jag tycker om bloggen bäst. Instagram är också trevligt ibland.

    Hade jag varit i ett helt annat skede i livet så hade jag suttit och stortjutit just nu och tyckt att det var orättvist att alla andra får skaffa fler barn. Jag ville för några år sedan ha en fyra då dottern var fyra år gammal men vi gjorde en abort just för jag var mitt i min utbildning och han ville inte ha fler barn.
    Visst kan jag ångra men ändå var det ett bra beslut för jag skulle inte orka att börja om igen med en bebis och alla dessa vaknätter.
    Nu håller jag på att rensa ut alla bebiskläder och slänga då mycket är begagnat och omodernt.
    Grattis till hus och åter igen grattis till bebben. Tror ni kommer få en flicka.

Leave a Reply

Emelie Walles AB