HAR INTE MÅTT BRA

150 150 emeliewalles

Efter veckor av illamående så känner jag äntligen att inspirationen och kreativiteten smyger sig tillbaka.

Jag har inte varit på mitt kontor på flera veckor, bara dykt upp nån dag för att göra måsten som inte kan göras hemifrån. Jag har levt som i en dimma och inte känt igen mig själv. Jag som alltid gör 100 saker samtidigt ville inte göra något alls längre. Jag har tackat nej till samarbeten, intervjuer och möten och bara underhållit företagen så de varit flytande.

Det är tur att jag har bolag som är flexibla och inte kräver att jag är på plats och att jag kan styra hur vi ska gasa och bromsa i bolagen.

För kanske 2-3 veckor sedan så började illamåendet lätta och jag hade korta stunder om dagen där jag kände mig bättre och nu de sista dagarna så har jag mer “frisk” tid än illamående vilket har resulterat i att sakta men säkert så känner jag hur jag får tillbaka min energi och drivkraft igen. Sååå underbart skönt 🙂

Emelie Walles AB