Vilka är Företagarna?

150 150 emeliewalles

I samarbete med Företagarna

Företagarna är en organisation främjar intressen för över 70.000 företag och innefattar över 250 föreningar. Som organisation vill dom att företagare ska ha alla förutsättningar för att kunna ta sin verksamhet till nya höjder och nå sina mål. Företagarna erbjuder därför kunskap, nätverk och praktisk hjälp, samt driver politiska opinionsfrågor för att skapa ett bättre företagarklimat i Sverige. 

Det finns flera förmåner att vara medlem hos företagarna, utöver den stora kunskap och det breda nätverk har man förmåner inom juridisk hjälp, krishantering och flertalet dokumentmallar. Det finns även försäkringar och man kan få hjälp inom området ekonomi och lönsamhet.

Du har även medlemsförmåner inom kontor, frakt och utbildning samt bilar, drivmedel, resor och hotell. Allt finns enkelt i Företagarnas förmånsapp.

Företagarna finns över hela Sverige med 250 lokala föreningar som ordnar över 1000 event och seminarium per år och driver politiska frågor i de olika kommunerna. 

Tusentals företagare sparar redan pengar genom sitt medlemskap på smarta rabatter och avtal.

Jag själv har varit företagare i snart 20 år och vet fördelarna med att ta del av medlemskap som dessa. Att man kan bidra till bättre företagsklimat har verktyg som förenklar vardagen och att få träffa andra företagare på sin ort är guld värt.

Ibland kan det kännas ensamt att driva företag när man inte har ett så stort företag, jag vet många gånger där jag känt av att jag hade behövt hjälp då vi inte sitter på en stor personalavdelning som kan hjälpa till med avtal och frågor tex. Det är också svårt att komma som litet företag och förhandla till bättre priser och rabatter, det blir så mycket enklare är man är i gemenskap med andra.

Att driva företag är det bästa jag vet, jag älskar livet som entreprenör och skulle aldrig byta bort det mot något annat trotts utmaningarna som det kan ge en i vardagen.

Här kan du kan läsa mer om Företagarna

Emelie Walles AB