Här spenderar du större delen av ditt liv

150 150 emeliewalles

I samarbete med Nordiskarum.se

Större delen av ditt liv spenderar du faktiskt i en säng, har du tänkt på det?

Helt galet egentligen när man tänker på det och hur viktigt är det inte då att vi tar hand om kroppen riktigt bra när vi just sover.

Det kanske inte är det första man tänker på, men dt känns väldigt självklart när man hör att det är just här man spenderar större delen av sitt liv.

Därför är det viktigt att man väljer en säng som passar just efter dina behov så att du får ut en riktigt bra natts sömn som ger energi till både kropp och själ.

Nordiskarum har ett brett utbud av kontinentalsängar. Deras sängar tillverkas både i Europa och Asien och de importerar dom direkt från fabriken för att kunna hålla så lågt pris som möjligt.

Något som också känns tryggt är arr de alltid har 10 års garanti som täcker ram- och fjäderbrott – allt för att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp av kontinentalsäng hos Nordiskarum.

Det finns många fördelar med att ha en kontinentalsäng, ofta är de upphöjda en bit från marken vilket gör att man kan ha utrymmet under sängen som förvaringsutrymme. I vissa sängar erbjuds det även lådor som hör till sängen vilket är perfekt då man kan förvara kuddar, täcken osv där under.

När man ska inreda sitt sovrum så har det blivit väldigt populärt med en kontinentalsängar med sänggavel. En sänggavel till din säng ger inte bara sängen, utan även hela sovrummet en helt ny känsla. Att ha en kontinentalsäng tillsammans med en sänggavel ger en lyxig känsla, och gör även att du kan sitta upp i sängen med bekvämt ryggstöd. Jag själv har en sänggavel i vårt sovrum och tycker det ger en väldigt bra kända till rummet.

Kolla in Nordiskarums kontinentalsängar för att se deras breda utbud till bra priser.

Emelie Walles AB