När kontoret växer!

150 150 emeliewalles

I samarbete med Indus

Vad jag älskar lösningar som är kreativa, smarta och klimatkompenserade!

Ibland kan man hamna i ett läge där man växer ur sitt kontor. Att då kunna hyra kontorsmoduler är en riktigt smart lösning när det kommer till platsbrist.

Både på kort och lång sikt. Det finns fler fördelar med att hyra en kontorsmodul!

Från Indus kan man hyra kontorsmoduler sommar hög takhöjd, som är ljusa, rymliga och lättstädade. Det är ju underbart att kunna flytta in i en inspirerande miljö där man trivs. Vi alla vet att en arbetsplats och känslan på den är viktig för att kunna göra ett bra jobb. Att trivas och känna att lösningen är hållbar är därför något som Indus kan leverera då de har möjlighet att anpassa kontoret efter dina önskemål.

De har ett stort utbud så att just du kan hitta en modul som är anpassad efter dig. Det är viktigt att kunna få med alla bekvämligheter som behövs på ens kontor samt att kunna få alla tekniska finesser som behövs på just ditt konto så att verksamheten kan fungera precis som vanligt.

När man hyr en modul så talar man om vad ens verksamhet behöver så gör Indus det bästa för att tillgodose behöver för just ditt kontor. Indus har möjlighet att göra flexibla lösningar så ditt kontor kan vara med när förändringar sker och ni har behov att ändra om Detta genom att de arbetar med flexibilitet. De har flyttbara mellanväggar för att anpassa planlösningen efter just ditt behov. Allt för att ni ska kunna trivas som bäst på ert kontor.

Utöver ett anpassat konto för en optimal arbetsmiljö så strävar de efter minsta möjliga miljöpåverkan och klimatkompenserar.

För att minska miljöpåverkan och sänka driftskostnader har de även ett vattenburet radiatorsystem som är kompatibel till vad du som kund önskar för energikälla: Luft-/vatten, bergvärme, fjärrvärme, pellets, jordvärme eller solpaneler.

Så bra! De har tänkt på allt!

Du kan läsa mer om Indus HÄR


Emelie Walles AB