MEST ÖNSKADE INLÄGGET

150 150 emeliewalles

Jag slängde iväg en fråga på Instagram om vad ni ville jag skulle skriva lite mer om!

Micke är ett hett ämne, haha!

Jag förstår er helt, jag har inte skrivit så mycket om honom. Jag kan ju inte skrämma iväg honom med mitt offentliga liv, får ju sakta men säkert lotsa in honom i denna nya tillvaro ?

Det som är ”vanligt” för mig och barnen är ju inte den vardagen Micke levt innan.

IMG_1660

När vi träffades så visste han såklart vilket liv jag levde, då var det inte corona tider och jag reste världen runt och gjorde många offentliga framträdanden på diverse olika event, galor osv.

Jag kommer ihåg när jag var med i Kvällsposten på en hel jäkla sida med en stor bild på mig och han var den enda som skojade med mig och inte brydde sig nämnvärt mycket om själva grejen att jag tyckte jag såg hemsk ut på bilden och jag hade sån ångest, haha! Men han fick mig att skratta istället <3

För OM jag har blivit utnyttjad av människor i min närhet?! Fyyyy säger jag bara. Jag har blivit så sårad genom dessa åren av människor som jag trott var mina vänner, men som bara velat följa med på saker osv. Men ja, det är en annan historia!

Tillbaka till Micke, min Micke!

IMG_1663

Micke har aldrig brytt sig så mycket om den offentliga sidan och har aldrig velat vara med på ett hörn. Utan istället så har han alltid från första dagen skojat med mig på ett sätt som jag inte upplevt, så orädd och så självsäker.

89272559_10158079659003024_7654423382728900608_o

Jag har alltid uppskattat hans ärlighet gentemot mig, hur han alltid bara sett mig och inte ”Emelie Walles”. För bakom mitt jobb med sociala medier och företagande så finns det såklart en annan kvinna som inte så många ”träffar” då jag har en bakgrund som tyvärr slutit mig som person och jag är väldigt försiktig med vem som släpps in innanför mina murar.

Micke har visat så många gånger att han är rätt för mig, hans stora hjärta, hans enorma ärlighet och hans extremt roliga humor har fått mig att älska honom så innerligen och så djupt.

IMG_1661

Han har från första stund haft ett öppet hjärta mot mina barn som älskar honom över allt annat, känns som att jag hamnat på en andra plats här hemma, haha!!

Micke har inga barn sedan innan, men trots det så faller det honom så naturligt att vara där för barnen. Mitt hjärta smälter när han borstar Winstons tänder på kvällen, när han tröstar Winston när han trillat på cykeln och när han finns där för Dexter som älskar att hänga med honom och spela FIFA på kvällarna och hur de tragglar franska glosor på kvällarna. Jag är så tacksam för deras relation som jag absolut inte tar för givet.

IMG_8907

Micke och jag delar så mycket gemensamt i livet, vi är väldigt lika i vår drivkraft, våra ambitioner och jag älskar att vi kan dela våra stora passioner tillsammans i livet. Vi förstår varandra i långa arbetsdagar, vi förstår den ständiga ”på knappen” i hjärnan och vi kan prata i timmar om företagsutveckling och idéer, samtidigt som vi delar den stora passionen för stor familj och barn.

Jag har nog aldrig pratat och umgåtts med någon så mycket som jag gör med Micke, vår relation är ovärderlig och jag är tacksam över att få uppleva den.

IMG_1664

Så för att runda av detta långa inlägg om det mest önskade ämnet -Micke! Så får jag summera det med att jag är en lyckligt lottad kvinna med en man som honom vid min sida.

Micke, jag älskar dig och är stolt över att vara DIN!

Jag ska lyfta dig till skyarna, jag ska backa dig i alla dina beslut och jag ska finnas där i alla lägen oavsett vad. Jag ska stå stadigt när det stormar och jag ska hoppa högst av glädje för att fira dina framgångar när det går bra och jag ska laga din mat ?

Jag är en stark kvinna som vet exakt vad jag vill och ger dig en sann utmaning i perioder, du vet att jag gillar att pusha dig till din fulla kapacitet, men jag hejar också högst på dig i alla lägen!

IMG_1662
Emelie Walles AB