INREDNING I BARNRUMMET

150 150 emeliewalles

Som jag längtat efter att få hem mitt paket från Dear Sam med tavlor till lilla Baby A´s rum.

Jag hämtade Winston på skolan och direkt efter det körde vi och hämtade ut paketet, såå kul!

Dear Sam har ett väldigt unikt urval av posters, print art och ramar. De säljer fotografier och unika verk skapade av dom själva vilket gör att de inte är ett vanligt galleri som du brukar kunna klicka hem posters från. Det märks att de älskar konst och jag lekar att pryda mina väggar med konst vilket är en perfekt kombo 😉

Något som också är viktigt för mig är att deras miljöfokus är på topp! Alla deras posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC för ansvarsfullt skogsbruk samt EU Ecolabel. Deras tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters för dearsam.com är miljömärkt med Svanen, hur bra är inte det?!

Som om det inte vore nog så är alla förpackningar FSC MIX certifierade och får endast innehålla inblandning av återvunnet material och/eller material från kontrollerade källor.

Jag valde att klicka hem tre barntavlor, jag vill gärna pryda väggen vid hennes spjälsäng med fina motiv.

För mig gör det så mycket med tavlor på väggarna, det gör att rummet blir komplett och känns ombonat och mysigt.

Färgerna på motiven har jag valt efter de färger jag inreder hennes rum med.


Visst blev det fint och jag känner verkligen att hennes rum börjar bli klart, som jag längtar tills hon är här nu!!

Så söta motiv!


Koden ​WALLES10 ger 10% extra på deras kampanj som är 25% på alla posters. Kod funkar även på ramar och posterhängare.

Koden är aktiv från och med idag, till och med 25/9 🙂

Emelie Walles AB