Att välja kök

150 150 emeliewalles

I samarbete med Nordiska kök

Visst är det underbart att få drömma sig bort och planera det perfekta köket hemma. Ett kök ska man ju trivas länge i och hemma hos oss så spenderas det mycket tid i köket.

Köket är mitt favorit rum i huset och jag sitter gärna i köket även fast jag inte arbetar i det.

Jag dricker mitt morgonkaffe där, gör läxor med barnen och sitter och jobbar en hel del där. Jag gillar även att ha mina gäster i köket och drömmen är att ha stora sällskapsytor där man kan umgås och laga mat undertiden.

Tänk er ett underbart lantligt kök med härliga stora arbetsytor och sällskapsytor.

Nordiska kök har grunden i nordisk design och är lokalt tillverkade i deras snickeri utanför Göteborg, där byggs deras kök helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål. Alla deras kök går att få i valfri NCS-kulör och i flera olika material för att kunna skapa sitt ultimata drömkök.

Varje skåp och låda anpassas sen i mått och utformning för att skapa den där exakta platsbyggda känslan för extra lyx om ni frågar mig 🙂

Det dom skiljer sig från mängden är att Nordiska kök har inspirerats av e handeln och skapat ett koncept där kontakten sker digitalt hela vägen från inspiration till att du lägger din beställning. Detta gör såklart att de kan hålla nere priserna och erbjuda det där drömmiga lantliga köket som jag drömmer om till samma pris som ett massproducerat standardkök. När jag tänker på lantliga kök tänker jag på en porslinsho som är stor och rymlig, gärna vitrinskåp med härliga glasdörrar där jag kan förvara porslinet. Massiva bänkskivor som löper längst hela köket och sällskapsytorna i fem av en vacker köksö.

Jag vill ha stora rymliga ytor där vi kan laga mat tillsammans, jag älskar att samla familjen i köket. Det är en mysig känsla att laga mat med barnen på helgerna. Och på vardagarna är det smidigt att ha barnen i köket samtidigt som de gör läxorna när jag lagar maten.

Åhh, man kan verkligen drömma sig bort och sitta och planera i timtal efter man har tittat runt på deras hemsida där man finner mycket inspiration.


Emelie Walles AB