Minnen på väggen

150 150 emeliewalles

I samarbete med BestCanvas.se

Vad är inte mysigare än att kunna ha härliga minnen på väggen av familjemedlemmar eller varför inte en bild från favorit semestern.

Jag älskar att titta på bilder och drömma mig tillbaka till de stunderna, hur klyschigt det än låter så säger en bild mer än tusen ord.

Vad är inte bättre än att då kunna trycka upp sina favorit bilder och hänga upp dom på väggen så att du alltid kan få en varm känsla i kroppen när du tittar på väggen hemma.

Och inte till att glömma så är det en perfekt present att ge bort, varför inte som julklapp till mor och farföräldrarna kanske med bilder på barnbarnen. Det finns så mycket glädje i att ge bort ett härligt minne att sätta på väggen.

Att göra en canvastavla är enkelt på BestCanvas.se.

Tavlan är leveransfärdig inom 24 timmar, det har ett modernt latextryck vilket är barnrumsvänligt vilket är toppen!

De har redan över 40.000 nöjda kunder och som om det inte vore nog så har de även fått “Bäst i test” på SVT. Alltid skönt att veta när man beställer att det finns ett gott betyg 🙂

Jag har en rabattkod: EMELIEWALLES86 som ger dig upp till 86% rabatt på Bestcanvas.se

Stegen är enkla när man beställer, först väljer du en bild från datorn som enkelt laddas upp på deras sida så du kan se hur tavlan kommer se ut.

Där efter kommer du till sidan där du väljer format på din tavla, det finns flera olika storlekar att välja mellan. Jag tycker det är extra roligt då jag älskar tavelväggar och där gillar jag att skapa en snygg vägg med hjälp av olika storlekar.

Efter du bestämt dig vilket format du vill ha din tavla i fortsätter du med de enkla klick stegen för att få till din perfekta tavla.

Dags att välja tjocklek på ramen, det gör du enkelt som du ser här nedan

Efter det är det dags att välja kantalternativ, jag brukar köra på utsträckt eller invikt kant, det är mina favoriter men det är ju såklart en smaksak och vilken typ av bild man väljer.

Du kan också välja om du vill ha en skuggram och klickar enkelt i det i nästa steg om du vill ha det.

Sedan är det dags för sista steget och det är att välja bildeffekt, här kan du välja mellan färg och svart och vit. Jag tycker båda alternativen är en storfavorit och brukar alltid se när jag har bilden framför mig med de olika alternativen vad som passar bäst men även tar jag med vart tavlan ska sitta och tänker vad som passar bäst. Mitt nästa projekt är svart och vita tavlor på barnen som ska sitta i vårt sovrum.

Nu är alla stegen klara, antingen kan du välja att ladda upp ett nytt foto om du vill beställa fler tavlor eller så klickar du bara dig vidare till kundkorgen för att slutföra din beställning och bäst av allt är att tavlan är leveransklar inom 24 timmar.

Emelie Walles AB